Samhain det wiccanska nyåret

Samhain det wiccanska nyåret.

 

Nu ska vi spöka till det ordentligt med den stora franska stjärnan som innehåller 29 kort jag blandar lägger och läser. Som vanligt gäller inte allt alla utan ta till dig det som känns rätt, nu börjar vi.

 

Du har investerat klokt och nu är det bara för dig att vänta på skörden Se över ditt handlande och resultat och planera för ditt nästa drag.

Det finns något bättre för dig gör vad som är bäst för dig själv ”en andlig uppgift” En ny känslosam situation ett meddelande om en relation eller en inbjudan till något, stora intuitiva insikter kommer som en blixt ifrån en klar himmel.

Kärlek och välsignelser kommer nu att fylla ditt liv Harmoniska relationer med familjemedlemmar vilka du än räknar in som de. Stor lycka och kärlek.

Du söker efter meningen med just ditt liv, du vet egentligen vad du vill att det ska innehålla, sträva därefter. Överväg en annan vinkel. Omge dig med kloka vänner, lärare, mentorer.

Du kan bli fri nu om du bara vill och vågar, gör modiga lite enligt dig våghalsiga val, du ser inte riktigt klart i en specifik fråga. Du behöver inte genomgå detta ensam hjälpen och stödet finns mycket nära. Dina negativa tankar blir nu självuppfyllande.

När du ger får du också oftast tillbaka någon behöver dig nu. Du är lite motig till att förändra/förbättra fast du förstår att det blir bättre sen, få tummen ur.

Du är lite extrem både när det gäller att slösa och att spara pengar tänk om lite.

Det kan bli att du får agera snabbt i en fråga det kommer att gå bra men visst är det skrämmande. Välj logik över känslor här. Plötsliga förändringar det är som det ska vara.

Du får kanske kämpa för rättvisa och jämlikhet i en fråga, det kommer att gå din väg ge inte upp.

Det finns mycket att vara tacksam för också pension eller ledighet i någon form, njut även om det bara är en kort sekund. Rikedom kan komma efter noggrann planering lita inte på turen här, dags att gå vidare optimistiska planer blir som du önskat.

Följ ditt hjärta och var vänlig mot dig själv resten av året och se vad som händer. Omfamna dig själv och bli din egna bästa vän. Pålitlig guidning lita på den.

Take a walk on the wild side” du kanske gillar det. Framgång är möjlig ta tag i folk som delar din vision. Ha en snäll inställning till det förflutna begrunda det och gå vidare. Slå inte på dig själv du gör så gott du kan.. eller? En stor möjlighet att förstärka / förbättra dina planer ta god tid på dig.

Målmedvetenhet i arbetet och disciplin kommer att ge dig stor beundran och förundran bland dina arbetskollegor.

Ja det är säkert att ha tillit nu, du kommer att få flera projekt klara på en gång helt plötsligt.

Du kan lyckas nu och behöver du hjälp vet du vilka du kan be. Någon ser efter dig på avstånd ”har din rygg” du vet vem det är men du har inte riktigt tittat.

Oroa dig inte utan ge eventuell oro till universum och vet att det blir till ditt högsta bästa. Vad är egentligen det värsta som kan hända, förmodligen skrämmer du upp dig själv i onödan.

Se till dig själv först man behöver inte vara kass för det, sedan kan du om du orkar och har lust ge överflödet till någon som verkligen behöver det. Önska något du kan få det, fast tänk över noga.

En spännande ny utmaning kommer nu i din väg, du har vad som krävs tro mig. Se över viktiga dokument nu, skriv inte på om du inte är riktigt riktigt säker, försök och lyssna på dig själv för en gångs skull.

Romantiken blir till allvar, små situationer som får ditt hjärta att spritta till.

Dags att ta beslut nu du kan inte vänta längre bestäm dig klart någon gång, livet tickar på medan du väntar in rätt läge.

Du behöver nog avgifta dig andligt och kroppsligt.

Happy wiccan newyear!!